Je hebt gesolliciteerd op een vacature of gemaild voor een open sollicitatie, top!

En nu?

Wij nemen z.s.m. contact met jou op om een (telefonisch) intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek nemen wij de betreffende vacature met jou door waar jij voor in aanmerking kan komen. Daarnaast willen wij een zo goed mogelijk beeld van jou krijgen en zullen jou o.a. vragen naar jouw motivatie en ervaring. Op deze manier kunnen wij jou zo goed mogelijk aanbieden bij de opdrachtgever.

Na het (telefonisch) intakegesprek ontvang jij van ons een bevestigingsmail waarin wij jou vragen ons inschrijfformulier in te vullen en te retourneren. We maken dan ook jouw documenten in orde. Pas wanneer al jouw documentatie bij ons compleet is, kan je worden ingezet voor werk. Soms kan het wel eens voorkomen dat een kandidaat heel snel kan worden ingezet en dus is het des te fijner wanneer we alles snel in ons bezit hebben.

Je ontvangt bericht via ons wanneer er meer duidelijkheid is of je wel/niet bij de opdrachtgever aan de slag kan. En dan zal de eventuele verdere procedure doorgenomen worden. Dit is namelijk bij iedere opdrachtgever verschillend.