Werkgevers

Op zoek naar een nieuwe medewerker, maar blijkt deze voor jou onvindbaar? JY Uitzendgroep is jouw betrouwbare partner als het gaat om het werven en uitzenden van personeel. Onze recruiters gaan, aan de hand van jouw wensen, op zoek naar de ideale kandidaat. Met een netwerk door heel Nederland en in verschillende branches weten wij altijd iemand te vinden die in jouw straatje past.

Met de benodigde expertise, een strikte screening en persoonlijk contact, zetten wij ons optimaal in voor het aanbieden van de best passende kandidaten. Dat scheelt jou een hoop tijd en hectiek. Of het nu gaat om langdurige projecten of tijdelijke invulling, bij JY Uitzendgroep ben je aan het juiste adres. Wij gaan voor jou aan de slag en helpen je de kandidaat te vinden die je al die tijd al zocht.

Je zult bij JY uitzendgroep altijd een vast contactpersoon hebben om de lijntjes zo kort mogelijk te hebben. We komen graag eens bij jou een kopje koffie doen om nader met elkaar kennis te maken. Niet alleen voor ons fijn om een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf, waardoor wij nog gerichter kunnen screenen voor de juiste kandidaat. Maar zeer zeker ook fijn voor jou om een goed beeld van onze services en diensten te krijgen.

Neem contact op!